Яку знижку на пальне пропонує відтепер WOG клієнтам YASNO?

До Програми лояльності YASNOЛОВ долучився новий партнер – мережа автозаправних комплексів WOG. Які знижки пропонує одна з найбільших мереж АЗК в Україні, розповідаємо.

Клієнти YASNO-учасники Програми лояльності YASNOЛОВ, котрі також є власниками карток PRIDE від WOG, можуть скористатись додатковою знижкою на пальне -2 грн/л на бензин та дизель та -1 грн/л на газ.

Для цього YASNOЛОВам необхідно накопичити 150 бонусів, щоб придбати промокод від WOG. 

Нагадаємо, накопичити бонуси клієнти YASNO можуть:

• за вчасну оплату рахунків у повному обсязі за спожиту електроенергію

• перехід на користування електронними рахунками, замість паперових.

Щоб скористатись промокодом від WOG необхідно:

1. відкрити застосунок PRIDE

2. на головній сторінці натиснути «Купони/сертифікати», далі – «Додати промокод/сертифікат»

3. ввести промокод та натиснути «Зберегти або використати». 

Все, промокод активовано. Знижка спрацює автоматично на 1 заправку якісним пальним лише за умови пред’явлення картки PRIDE.

Звертаємо увагу, Пропозиція не діє при покупці пального на гаманець, сумується з персональними умовами та може бути використана одноразово. Термін дії промокоду 30 днів.

«Знижки на пальне уже пропонують YASNOЛОВам такі мережі АЗК, як: WOG, KLO, SOCAR. Всі пропозиції унікальні і кожен може обрати для себе оптимальний варіант. Попереду ще багато цікавих пропозицій від відомих брендів, тож якщо ви ще не ясноловите і продовжуєте втрачати такі чудові можливості, час це вже змінити. Реєструйтесь в Програмі лояльності YASNOЛОВ за посиланням https://bit.ly/yasno_pl», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.


Вас може зацікавити: