Постачальники бренду YASNO увійшли в ТОП-10 підприємств з бездоганною діловою репутацією

Опендатабот, сервіс моніторингу реєстраційних даних компаній, оприлюднив щорічний Індекс найкращих підприємств України з бездоганною діловою репутацією. Постачальники електроенергії та газу «Дніпровські енергетичні послуги» та «Київські енергетичні послуги», що працюють під брендом YASNO, увійшли у ТОП-10 компаній у категорії «Енергетика».

Індекс Опендатабот – це аналітичний інструмент, який дозволяє оцінити реальне становище та географію українського бізнесу. При його складанні враховується фінансова звітність компаній, відсутність зв’язків з росією та білоруссю, а також згадувань у санкційних списках.

На основі цих даних компанії «Дніпровські енергетичні послуги» та «Київські енергетичні послуги» було визнано одними з кращих за фінансовою звітністю серед інших підприємств енергетичної галузі. 

«Мета створення Індексу Опендатаботу — надати простий та зрозумілий інструмент для оцінки українського бізнесу, зокрема, із розрізом на галузі та регіони. Це не прикладний засіб для точного економічного аналізу, а, скоріше, спосіб показати Україні та світу можливості та перспективи нашої країни», — коментує Олексій Іванкін, засновник Опендатабота.

Компанії бренду YASNO не вперше отримують високу оцінку незалежних експертів. Раніше вони тричі очолювали рейтинг кращих електропостачальників, складений аналітичним центром DiXi Group у рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору».  

«ТОП-10 в Індексі Опендатабот – це гарна відзнака для всієї команди. Ми системно розвиваємо компетенції прозорого, відкритого та надійного бізнесу, а також робимо усе, щоб відповідати статусу лідера галузі», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.    


Вас може зацікавити: